PRODUKTAI



Gelis-purifikatas
Su šalavijų ir rozmarinų ekstraktu, skirtas rūpestingam riebios ir problemiškos (spuogai, aknė) odos valymui nuo bakterijų, makiažo ir kitų teršalų. Saugo nuo UV (ultravioletinių) spindulių.
Efektyviai šalina suragėjusias ląsteles, riebalus ir kitokius nešvarumus, kovoja su patogeninėmis bakterijomis, švarina odą ir normalizuoja jos „kvėpavimą“. Gydomųjų augalų ekstraktai veikia antiuždegimiškai ir minkština odą. Natūralūs antiseptikai švarina odą nuo spuogų, glotnina ir minkština ją. Gelis veikia švelniai, neišsausina, apsaugo nuo „sukritusių“ odos lopinėlių (komedonų) susidarymo, o esamus padeda pašalinti. Oda tampa skaisti, įgauna sveiką išvaizdą.
Netto: 100 ml
kaina 55.94 Lt.

GELIS-PURIFIKANTAS giliam problemiškos odos valymui
su šalavijų ir rozmarinų ekstraktais

Kasdienei specializuotai riebios ir problemiškos, aknės pažeistos odos priežiūrai, kruopščiam nešvarumų ir makiažo likučių baktericidiniam valymui skirtas gelis su UV filtru,  
Efektyviai šalina negyvų ląstelių sankaupas, riebalus ir kitokius nešvarumus, naikina patogenines bakterijas, švarina odą ir skatina jos kvėpavimą. Gydomųjų augalų ekstraktai turi antiuždegiminių ir minkštinamųjų savybių. Natūralūs antiseptikai padeda pašalinti spuoguotumą, teikia odai glotnumo ir švelnumo. Gelis veikia švelniai, neišsausina odos, užkerta kelią neuždegiminių spuogų elementų (komedonų) susidarymui ir padeda juos pašalinti, atjaunina odą ir teikia jai gaivumo.
Aktyviųjų komponentų savybės:
Šalavijų ekstraktas ramina, dezinfekuoja, veikia antimikrobiškai ir priešuždegimiškai, šalina odos sausumą ir uždegimus.
Rozmarinų eterinis aliejus ir ekstraktas veikia antiseptiškai, stimuliuoja imunitetą ir tonizuoja. Gerina odos reljefą ir jaunina ją, nes padeda ląstelėms atsinaujinti, aktyvina kraujotaką, šalina odos dirglumą.
Hidrolizuoti kviečių proteinai drėkina ir aktyvina odos ląstelių atsinaujinimą.
Čiobrelių eterinis aliejus veikia baktericidiškai, gydo odą nuo pažeidimų, infiltratų, egzemų, dermatitų, reguliuoja odos riebalinių liaukų funkcijas.
Pipirmėčių eterinis aliejus gaivina ir tonizuoja. Jame yra mentolo, kuris, patekęs ant odos ir gleivinių, sukelia vėsos ir dilgčiojimo pojūčius – taip siaurinamos paviršinės kraujagyslės.
Levandų eterinis aliejus malšina uždegimus, atsirandančius kartu su odos susirgimais: akne, žvyneline, egzema ir kitomis dermatito formomis, ramina nudegimų skausmą ir aktyvina gijimą.
Laminarijų (rusvųjų jūros dumblių) ekstraktas atkuria pažeistą riebalų apykaitą, padeda pašalinti patinimus. 
 Naudojimas:  Prireikus tepkite švarią ir sausą veido ir nugaros odą geliu (ypač spuogų atsiradimo padidintos rizikos vietas), palikite veikti 1–2 minutes ir rūpestingai nuplaukite. Saugokite akis! Rūgštingumas (pH ) – 5,8.
Sudėtis: Hidrolizuoti kviečių proteinai, rozmarinų, čiobrelių, pipirmėčių, šalavijų, levandų ekstraktai ir eteriniai aliejai, laminarijų ekstraktas, vanduo, disodiumkokoamfodiacenatas, butilenglikolis, natrio lauretsulfatas, polisorbatas-20, kokamidopropilbetainas, akrilatai/C10-30 alkilakrilatkrospolimeras, natrio chloridas, PEG-20, natrio hidroksidas, fenoksietanolis, kokamidopropilaminoksidas, propilenglikolis, imidazolidinilurea, benzofenonas-4,disodiumas EDTA, parabenai, linalolas, limonenas. CI 42090/žydras 1,CI 19140/ geltonas 5.

Kosmetikos priemonių problemiškai odai pagalbinių komponentų savybės:
Miristilmiristatas drėkina ir minkština odą, nesukeldamas dirglumo ir alergijos, reguliuoja riebalų apykaitą, didina odos pralaidumą.
Plaunamieji tenzidai (natrio lauretsulfatasdisodium kokoamfodiacetatas, kokamidopropilaminoksidas, kokamidopropilbetainas ir kt.) švelniai valo odą.
Sorbitolis naudojamas kaip drėkiklis, konservantas, tirštiklis. Tai minkštinamasis komponentas, nuo kurio oda tampa švelni kaip aksomas. Šią natūralią medžiagą, išgaunamą iš šermukšnių uogų, žinojo senovės žolininkai. Sorbitolio būna slyvų vaisiuose, trešnėse, obuoliuose ir jūros dumbliuose.
Kalio sorbatas – efektyvus konservantas, išgaunamas iš saulėgrąžų sėklų ir greipfrutų vaisių. Stabdo kenksmingą mikrobiologinį aktyvumą, naikindamas pelėsių sukėlėjus ir grybelinius darinius.
Stearino rūgštis – riebalų rūgštis, ji randama kakavos svieste, kvapiojo krotonmedžio (Croton eluteria L) žievėje ir kituose kietuosiuose augaliniuose riebaluose. Naudojama kaip kremų pagrindas. Vieniems kremams ji suteikia kietumo, kitiems – perlų spindesio. Naudingas sausai ir nugairintai odai.
Glicerilstearatas – minkštiklis, suformuotas iš glicerino ir natūralios stearino rūgšties. Tirština kremą ir gerina jo sklaidumą.
Drėkikliai (propilenglikolis, sorbitolis, natrio laktatas, cetilo spiritas) reguliuoja odos dangalų vandens balansą, sukuria odos paviršiuje apsauginę plėvelę, saugo ją nuo išsausėjimo, suteikia odai ypatingo minkštumo ir elastingumo.
Karbomeras – koemulgatorius, užtikrinantis emulsijos stabilumą, šalinantis kremo „muiliškumą“.
Polisorbatas-20 gerai emulguoja riebalines ir kitokias odos išskyras ir švelniai jas šalina.
Citronelolas, geraniolas, linalolas, limonenas, citralis, eugenolas – eterinių aliejų kvapiosios medžiagos.
Escinas – saponinas, randamas paprastojo kaštono sėklose. Stiprina limfodrenažą. Netirpsta vandenyje. Jo dedama į kosmetikos gaminius su apsaugine funkcija nuo ultravioletinių spindulių.
Disodiumas EDTA – antioksidantas ir kompleksų sudarymui reikalinga medžiaga. Sudaro patvarius kompleksus su sunkiųjų metalų katijonais (teigiamų krūvių jonais) ir šalina juos iš kūno „vandens terpės“.
Ciklometikonas emulgatorius, mažina drėkinamųjų medžiagų glitumą, jo veikiamas kremas nepalieka riebaus blizgio.
Silikonai cikloheksasiloksanas, ciklopentasiloksanas – vandens-riebalų ir vandens-silikono mišinių, ciklometikonų ir kitų silikoninių skysčių tirštikliai. Užtikrina sausumo, glotnumo ir riebalų nebuvimo pojūtį.
Izopropilizostearatas – emolentas ir tirpiklis; užtikrina lengvą ir neriebią priemonių konsistenciją, gerą priemonės sklaidumą odos paviršiumi, teikia jai elastingumo ir lygina smulkiąsias raukšles.
Kokaprilat/kapratas – struktūrą formuojantis komponentas. Minkština odą.
Titano dioksidas – kremų baliklis.
Kaprililglikolis  greitai ramina ir drėkina odą.
Beta – sitosterolis, turintis priešuždegiminių ir antioksidantinių savybių, reguliuoja odos drėgnumą, padeda didinti odos elastingumą ir tamprumą.
Trietalonaminas – antistatikas.
Neilonas-12 maitinamųjų kremų komponentas, užtikrinantis lengvą difuziją (skvarbą) ir lyginantis raukšles.
Butilenglikolis  padeda biologiškai aktyviems komponentams giliai skverbtis į odą ir plaukus, turi drėkinamųjų savybių. Išoriškai nekenksmingas.
Butilmetoksidibenzoilmetan ir etilheksilmetoksicinamatas – UV (ultravioletinių) spindulių filtrai.
Benzofenonas-4  turi UV spindulių A ir B spektrų filtro savybių.
Sorbitanlauratas (palmitatas, oleatas, stearatas) – sorbitolio ir atitinkamos riebalų rūgšties esteris, įeinantis į kosmetikos priemonių formules kaip surfaktantas, drėkiklis ir struktūruojantis komponentas.
Polietilenglikoliai (PEG) – kompozicija iš metileno oksido polimerų su natūraliais aliejais. Naudojami kaip tirpikliai, emulgatoriai, rišamieji elementai, tirštikliai ir struktūras sudarantieji komponentai.
PEG-40 stearatas – emulgatorius.
PEG-100 stearatas – augalinės kilmės stearino rūgšties ir polietilenglikolio 100 esteris, naudojamas kaip rankų kremų, plaukų sušukavimo ir kitų kosmetikos priemonių pagrindas.
Butilhidroksitoluolas (BTH) – sintetinis antioksidantas ir konservantas, savo savybėmis panašus į butilhidroksianizolą. Naudojamas kosmetikos preparatų ir maisto gamybai.
Akrilatai/C10-30-alkilakrilatkrospolimeras – naudojami kaip stabilizatoriai, tirštikliai ir suspenduojantys agentai. Jie taip pat naudojami asmens higienos produkcijos vaizdui gerinti.
Natrio chloridas naudojamas kaip antiseptikas ir sutraukiamojo veikimo komponentas. Reguliuoja tirpalų klampumą ir joninį aktyvumą.
Natrio hidroksidas reguliuoja pH.
Antibakteriniai komponentai (parabenai, fenoksitanolas, chlorheksidindigliukonatas) užkerta kelią bakterijų ir grybelių atsiradimui.
Imidazolidinilurea – antimikrobinis kosmetikos konservantas. Aktyviai naikina plataus spektro gramteigiamas ir gramneigiamas bakterijas, grybelius ir pelėsį. Suderinamas su daugeliu kosmetikos ingredientų nepraranda aktyvumo plačiu pH spektru, stabilus laiko atžvilgiu, nedezaktyvuojamas emulgatoriais ir proteinais.

LT RU
 
Kontaktai

UAB "VIVASAN BALTIJA"
Darbo valandos:
10.00-19.00 d.d. I-V
Adresas:
Konstitucijos pr.23, A korp., 133kab.

Tel. (8-5) 2168065
Fax. (8-5) 2032154
Mob.tel.:
(+370) 699 52342
(+370) 611 37383
Informacijai, Užsakymams uzsakymas@vivasaninfo.lt

Straipsniai
Partneriai
Apie projektą:

VIVASAN – tai  ekologiškos žaliavos pagrindu pagaminti  produktai iš Šveicarijos,  kurių asortimentą sudaro natūralios gydomosios ir profilaktinės kosmetikos  priemonės,  plaukų dažai ir šampūnai, biologiškai aktyvūs maisto papildai, vitaminų ir mineralų kompleksai.